Goods is een multidisciplinair ontwerpbureau, gespecialiseerd in merk ontwikkeling en strategische design implementatie.

Over Goods

Onze roots liggen in het project Antwerpen 93, Culturele Hoofdstad en Flander’s Technology. Reeds van in het begin was ons klantenportfolio veeleisend en werden we genoodzaakt ons zo te organsieren dat we in een breed gamma van domeinen onze services konden aanbieden. Om alles in een goede en praktische werking te gieten hebben we toen gekozen voor een celstructuur die heel wat voordelen biedt.

Goods werd opgericht in 1990 door Guy Sempels.

Over Guy Sempels

Als product designer had hij ervaring met de introductie van nieuwe producten en de positionering op de markt .
Hij was account director in het eerste Belgische B-t-B agency IMS en was verantwoordelijk voor diverse grote industriële accounts. Hij lag hij mee aan de basis van de ontwikkeling van het Flander’s Technology project.
Antwerpen 93, Culturele Hoofdstad van Europa was het eerste grote project dat Goods op de kaart zette. Hier werd de basis gelegd voor de verdere unieke ‘liquid office’ structuur die Goods tot vandaag hanteert. Een breed spectrum, multi-disciplinaire aanpak van het volledige crossmediale ontwerpveld.
Guy leidt en behandelt de strategische output van de studio.
Hij helpt klanten om complexe uitdagingen te kanaliseren naar uitvoerbare strategische modellen voor design- en merkgeleide groei.

Over de structuur van Goods

Goods werkt met structurele teams die voor elke klant en project specifiek worden samengesteld, de zgn. ‘liquid offices’, gepondereerd naar de juiste gewenste expertise, op uw maat. U betaalt nooit teveel overhead.
Dit gaat van de identificatie van mogelijkheden, tot uitvoering en implementatie van design, branding en communicatie,
Wij bieden expertise op het gebied van productontwikkeling, industrieel en grafisch design, art direction, copywriting en redactie, nieuwe media, strategische planning.

Hoe win je de 'War' for content?

In de 21ste eeuw is ‘Content’ koning.

Facebook, twitter, blogs, website, mobile apps, … je zegt het maar

Dat zijn maar media

Eén vraag blijft altijd dezelfde:

Wat hebt u te vertellen?

Het draait allemaal om ‘CONTENT’

De strijd om de markt is de strijd om de ‘Inhoud en het Verhaal’

U denkt misschien dat u geen ‘Content’ hebt

U denkt verkeerd

Wat u nodig hebt zijn mijnwerkers die de ‘Content’ naar boven halen

U zit er bovenop

U zit bovenop een goudmijn

De mensen van Goods zijn ‘Content Miners’