PAMI

GROW INTO JOB SATISFACTION

Pami is de grootste Belgische fabrikant van kantoormeubelen.
Deze uitgesproken positie als marktleider is er gekomen door een uitgekiende visie op productdesign en strategie.
Goods heeft de eer gehad hier structureel aan mee te werken. Gedurende 16 jaar leverden wij services in product strategie, branding, portfoliobeleid, marketing&communicatie en design.
De dynamische visie, durf en inzicht van het management was in synergie met onze creatieve diensten en leidde tot échte ‘blue ocean’ marketing. Hierdoor verkreeg Pami zijn unieke positionering en marktleiderschap.
Onze thematische campagnes speelden in op belangrijke trends in de wereld van kantoorinrichting. Bedrijven proberen te besparen op footage en doen aan downspacing.
We ontwikkelden het ’Slim Office’ programma dat werd gesymboliseerd door de Bonzai premium. Een minimum footprint voor maximale output.
Onze campagne ‘Grow into more Job Satisafaction’ was een vernieuwing in de markt en stond model voor vele andere campagnes in de kantoormarkt.
Pami was de eerste die resoluut koos voor een communicatielijn die weg ging van het instrumentele en innovatieve kantooroplossingen koppelde aan meer beroepsgenot en –mogelijkheden.

pami
branding, strategische marketing, communicatie, moodbooks, web, design&implementaties